Myslím, že to nie je žiadna senzácia, ale jednoduchá klasika, ktorá neurazí. Keď potrebujete tráviť doma čas inými aktivitami ale zároveň potrebujete navariť, je toto ideálny recept. Príprava Vám zaberie maximálne 10 minút a pečenie približne hodinu. Kuracie miso dáme do pekáča, naň uložíme ošúpané a nakrájané zemiaky. Pripravíme si marinádu. Do šálky nalejeme olivový…
Zobraziť viac …
Sezóna cukety 2023 ešte neskončila! Preto poďme využiť jej skrytý potenciál až dokonca. Cuketové placky, lečo, vyprážaná cuketa, grilovaná.. verím, že toto všetko tu už bolo.. Skúšali ste však cuketové risotto? Ak nie, tak poďme si povedať ako naň. Postup prípravy Cuketu očistíme a nakrájame na malé kočky, ktoré opražímez prudka na olivovom oleji. Podlejeme…
Zobraziť viac …
Po prvý krát sa v Pezinku konal Športový Festival Wannado, ako súčasť podujatia JOJKA S VAMI tour 2023. V sobotu 22.7.2023 ráno sa na Radničnom námestí zišli športové kluby z Pezinka a medzi nimi sme sa predstavili aj My, ako projekt Človek 2.0. Cieľom tohto podujatia bolo predstaviť kluby, ktoré sa nachádzajú v Pezinku a…
Zobraziť viac …
V dnešnej dobe je jednoduché si kúpiť čokoľvek. Ale prečo si kupovať niečo čo si vieme aj ľahko spraviť? Sezóna grilovania je už v plnom prúde tak si poďme spoločne spraviť domáce žemle na burgre. Ako prvé si pripravíme tzv Thangzhong – uvarená múka vo vode. Dodáva žemliam lahodnú a vláčnu chuť THANGZHONG: CESTO: Postup
Zobraziť viac …
Pobyt 2.0 je už tradične vrcholom celoročného programu podujatí, ktoré organizujeme alebo sa ich účastíme. V poradí siedmy ročník športovo-relaxačného pobytu s názvom Pobyt 2.0 sa konal opäť v Jaziercach. V prekrásnom prostredí, ktoré ponúka Veľká Fatra sme absolvovali zatiaľ najsilnejší ročník nášho Pobytu 2.0. Počasie bolo premenlivé, pozorne sme ho sledovali. Štvrtkový úvodný tréning…
Zobraziť viac …
Čo je Acro Yoga? Aké sú 3 základné roly v Acro Yoge? A prečo práve Acro Yoga? (Benefity Acro Yogy)
Zobraziť viac …
Jednoduchý a efektný koláč s výraznou chuťou rebarbory a lahodnou chuťou tvarohu a sviežosťou jahôd Suroviny:Cesto60g krupicového cukru225g hladkej múky1/2 lyžičky kypriaci prášok1 vajíčko100g mäkké maslo Náplň200g očistenej rebarbory400g jahody120g cukru500g tvaroh2 vajíčka1 zlatý klas PostupRebarboru nakrájame a zasypeme cukrom (50g) a necháme chvíľu postať, okým si pripravíme zvyšok koláča. Suroviny na cesto zmiešame a…
Zobraziť viac …
V dnešnej dobe extrémneho informačné pretlaku a zmiešaných informácií sa veľké množstvo ľudí odkláňa od konzumácie hovädzieho mäsa. Predpokladám, že dôvodom je ochrana našej planéty a zníženie uhlíkovej stopy. Veľká propaganda zo strany ochrancov zvierat a prírody, ktorá pretrváva je podľa mňa veľmi nešťastná a zavádzajúca. Mäso patrí do nášho jedálnička, o tom nieto pochýb,…
Zobraziť viac …
V Máji 20.5.2023 sme sa predstavili, ako tím v Crossbefit fitness centre v Žiline, kde sme v spolupráci s Crossbefitom usporiadali Športový deň Žilina plný cvičenia, prednášok a ochutnávky výborného jedla. Bola to taká menšia ochutnávka nášho projektu, ktorá vychádzala z konceptu našeho Kurzu 2.0. Na úvod celého dňa sa predstavil Petrisko s Workshopom zameraným…
Zobraziť viac …
Keď sa povie Neapol, môže Vám napadnúť ako prvé pizza alebo futbal. A napadne Vám správne. Celé mesto ŽIJE futbalom, dýcha futbalom a ich srdiečko patrí stále Diegovi Maradonovi. Na to, ako je Taliansko silne veriace, ma prekvapilo, že v tejto oblasti preferujú ako boha Diega a nie toho tam hore. Atmosféra celého mesta sa…
Zobraziť viac …