loader icon

Ingrediencia: kakao

Gaštanová roláda

Gaštanová sezóna v plnom prúde. Bolo by mrzuté ich nevyužiť, a ako najlepšie? predsa do koláča s nimi. Vedeli ste, že gaštany sa radia medzi ovocie ale zároveň aj medzi orechy? Zaujímavé, všakže?! Ich zloženie netreba opomínať a je dobré mať na pamäti, že obsahujú vo veľkej miere Vitamín C, ktorý je v tieto ponuré…

Zobraziť viac …

Temná čoklit bábovka

Svojím temným výrazom pôsobí ako neprístupná a nepoddajná, avšak opak je pravdou. Je jemná, ľahká, vláčna a v ústach spôsobí explóziu kakaovej chuti. Jej konzumácia si pýta spoločnosť dobrej kávy alebo kakauka. Suroviny:250g maslo50g kakao 230ml voda250g múka hladká50g protein1/2 kypriaceho prášku140g kryštálového cukru3ks vajíčka130g kyslej smotany Postup:Vo vodnom kúpeli rozpustíme maslo vo vode s…

Zobraziť viac …